MAGIKA RAMADAN

cof

MAGIKA RAMADAN


Syria Care telah menganjurkan majlis malam amal Magika Ramadan pada 30 April 2019 yang lepas. Majlis ini telah berlangsung bertempat di The Garden Palace, D’Saji Titiwangsa Kuala Lumpur.


Pengisian utama majlis ini adalah forum santai yang bertajuk Magiknya Ramadan yang diterajui oleh PU Azhar Hilmi serta panelisnya Ustaz Khairul Anuar Basri dan Dr Mohd Azrul Azlan. Diantara pengisiannya adalah menekan keindahan Ramadan dan kelebihan amalan sedekah.

Persembahan nyanyian oleh Ikhwan Fatanna dan Jes Ebrahim turut menyerikan lagi majlis ini.


Terima kasih kepada Yang Berbahagia Puan Masdiana Muhammad, isteri Menteri Besar Selangor kerana sudi hadir ke majlis ini. Beliau sentiasa menyokong usaha-usaha kemanusiaan yang dilaksanakan oleh Syria Care.


Setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak The Garden Palace iaitu Datuk George dan Tuan Hj Kamal di atas sokongan dan tajaan lokasi majlis Magika Ramadan ini. Semoga jalinan kerjasama ini akan berterusan.


Turut hadir ke majlis ini juga adalah pihak Lembaga Zakat Selangor, AlMaghrib Institute, Grads, Yayasan Khazana, Hospital Serdang, Khai Bahar Empire, Merryah Kitchen, Skuad Sukarelawan Syria Care serta para penyumbang serta penyokong Syria Care.


#scevents #magikaramadan #kempenramadanalkhair7 #misikemanusiaansyriacare9 #raikanramadanbersama #inibukankerjamainmain #upliftingsoulandhumanity

  • rpt

Kongsi Artikel Ini